Cabana Vali

Family-Babies-Kids - Family - family-home (2)
13 Oaspeti - 4 Dormitoare
Ciubar Incalzit
Transportation - Parking - parking-p-1 (2)
Parcare
Outdoors-Recreation - Sailing - sailing-boat-water (2)
Barca
Outdoors-Recreation - Outdoor-Parks - outdoors-camp-fire-roasting (2)
Gratar si Ceaun
Outdoors-Recreation - Outdoor-Parks - outdoors-camp-fire (2)
Foc de Tabara

Bine ati venit la

Cabana Vali

Localizata pe malul lacului Bezid, in inima Transilvaniei, Cabana Vali este locul perfect pentru o escapada linistita in natura. Primitoare si calduroasa, cabana poate gazdui comfortabil pana la 13 oaspeti. Cabana dispune de apa curenta, o bucatarie si o zona de luat masa, o baie complet functionala, 4 dormitoare, o camera de zi, si o terasa spatioasa. 

Cabana este situata la 35 km de Targu-Mures, 130 km de Cluj-Napoca si 2 km de Sangeorgiu de Padure.

Chestii de facut...

Innot

Perioada perfecta in care poti sa te bucuri din plin de lac este intre iunie si septembrie, cand temperatura apei ajunge la 24 de grade celsius.

Pescuit

Lacul Bezid gazduieste o varietate larga de pesti. Este necesar, insa, sa detineti permis de pescuit pentru aceasta activitate.

Plimbari si Drumetii

Cabana este inconjurata de peisaje care merita explorate. Puteti alege o plimbare relaxanta in jurul lacului, sau o drumetie pe dealurile si padurile apropiate. 

Turism in apropiere

Cabana Vali se afla in aproprierea unor atractii precum Castelul Rhedely, Sighisoara, Salina din Praid, Lacul Ursu, sau Targu-Mures. 

Despre Lacul Bezid

Lacul de acumulare Bezid este situat la la vest de Munții Gurghiu și a Subcarpaților Transilvaniei din România. Intre 1975 si 1990 a fost construit un baraj care a creat lacul articial Bezidu Nou, prin sacrificarea satului cu acelasi nume.

Parerile oaspetilor

Valentin and family were very kind, friendly and generous, they made our stay in this basic, but beautiful cabin a fantastic introduction to Romania. The location is ideal, very quiet and private, so if you're looking for a peaceful, simple, but large and clean place about 20 minutes walk out of town, this is the place for you. Thank you to Valentine for giving us a real taste of Romania, your Goulash really is excellent!
John
United Kingdom
5/5
Nagyon szép hely,kívűl belül.A tóra való táj elvarázsoló.Ideális hely ünnpelni szülinapot vagy szilvesztert.A dézsa pedig hab a tortán.A tulajdonos nagyon kedves,alkalmazkodó.Köszönjük az itt eltöltött időt,jót kívánunk Valentin.Sikerekben gazdag új évet!
Omen Nagy
Romania
5/5
Cabana arata excelent si se observa ca proprietarii au acordat o atenție deosebita decorațiunilor. Domnul Valentin a fost foarte amabil si primitor. Locația este potrivita pentru un sejur în natura și liniște .
Crina Costache
Romania
5/5
Cabana Vali e locul perfect pentru ralxare si regenerare. Am petrecut un weekend minunat impreuna cu familia si prietenii facand gratare si bucurandu-ne de Lacul Bezid. Recomand cu incredere Cabana Vali tuturor oamenilor care vor sa petreaca cateva zile linistite in natura si sa se bucure in acelasi timp de frumusetea si apa calda a Lacului.
Mihai
Romania
5/5

Ne gasiti la...